söndag 28 augusti 2011

En helt vanligt söndag

Spöregn, stormvindar och vågrätt regn i morse - dags för långpass! Regnet avtog så småningom och det blev faktiskt en riktigt härlig ''länk"; en sådan där dag när det känns relativt lätt och behagligt hela vägen. 23 km blev det, varav 15 km i terräng. Tempo kring 5.20/km, helt ok med tanke på att det till största delen var just terräng. Hoppas att man kan få till en lika bra känsla i Lidingöloppet om ett tag...

I övrigt är det bråda dagar med projekt "Sommartorpet". Idag är det upprättandet av elritningar som står på agendan. Alltid lär man sig något nytt. Är evigt tacksam för att jag har så hjälpsamma och idogt arbetande föräldrar på plats som "styr upp" - utan er skulle få vi hålla på i 10 år, minst! Ungefär så här ser projektet ut just nu:


Och på utsidan:


Härnäst i projektet: Planera kök, vilket inbegriper ett besök på det stora möbelvaruhuset (vilket nog får ses som en fördel...)

Kommande vecka ska det arbetas och springas på som vanligt, hoppas jag. Om planen på ett löppass på tisdag infrias kommer jag att komma upp i ca 150 km i augusti månad, vilket är väldigt bra för att vara jag. Sedan är planen att springa något kortare lopp i början av september och så ladda inför kraftprovet i Lidingöterrängen. Håll tummarna för att elaka dagisbaciller håller sig borta just då.

Nu är det dags att mysa lite i soffan med den förlorade sonen som återvänt hem:Kalle har haft en långt "sommarlov" i Finland men är nu hemma igen. Han har ju sina mindre smickrande sidor också (som att vilja gå ut varje natt ca kl 4 och komma in igen ca kl 5), men det är ändå mysigt att ha "kuddvärmaren" hemma igen!

/ Lotta1 kommentar:

  1. Ha ha, känner så väl igen det där med attsläppa ut kattenkl 04:00. Hon brukar springa ochgömma sig när jag ska släppa ut henne på kvällen.

    Bra jobbat med långpasset!

    SvaraRadera