torsdag 24 maj 2012

Slutspurt

Åter i Märsta för packning och flytt efter en vecka i Maxmo. Veckan gick i renoveringens tecken, men tyvärr är huset inte riktigt så färdigt som vi önskat bl.a. beroende på leveransförseningar. Lyckligtvis har vi duktigt folk som jobbar åt oss så förhoppningsvis har vi ett fungerande hem när vi anländer den 11 juni...

Snart är vi av med byggnadsställningarna och har ett rött hus med vita knutar och svart tak!

Maken har jobbat hårt med målning de senaste veckorna men eftersom panelen inte var klar bidde det inte helt färdigt. Nåja, något ska man väl ha att göra i sommar också...

"Dalabackan" i vårskrud!

Den fina trappan är original, dock nymålad i grått. Även timmerväggen är original och ska få någon slags behandling när vi hinner, kan järnvitriol(?) månne vara något?

Lite avkoppling behöver man mellan varven så det blev en kväll i Vasa också; middag och bio med bästa syster och hennes sambo. Filmen? "Diktatorn" med/av Sascha Baron Cohen. Bra? Nåja... Några goda skratt fick man väl sig men det blev något överdrivet... Har man sett hans tidigare filmer så var det inte så mycket nytt. Undrar just om den går upp på biograferna i Teheran???


En kall på en solig uteservering i Vasa!

Inte mycket att orda om löpningen. Det blev tre pass och ca 30 km under mina fem dagar i Maxmo så det får väl godkänt. Ingen löpning idag eftersom jag inte orkade utsätta min kropp för det;  trött och seg efter resan och en ungefär 26 gradig värme... Planen är dock att springa imorgon och lördag eller söndag.


/ Lotta
3 kommentarer:

  1. Exakt var i Maxmo är det huset ligger? I City eller på vischan? :)

    SvaraRadera
  2. Finns det ngn skillnad? ;-) Man får väl säga att det ligger " centralt", knappt 1 km fr butiken. Men ändå privat i en skogsbacke!

    SvaraRadera
  3. Ok, då räknar jag det till city fast jag har int riktigt koll på Maxmos geografi :)

    SvaraRadera