onsdag 29 februari 2012

Vår!?

Har inte känt mig på topp de senaste veckorna, det har känts som att öron-, näs- och halsgångarna varit fyllda med en hel del substans som inte borde vara där. Löpningen har därför gått sisådär, antingen har jag inte ens kommit mig ut eller om jag har gjort det så har det gått ganska trögt. När denna dag visade sig bli en ganska oplanerad semesterdag så var det i alla fall som upplagt för en löprunda. Vet inte om det var den härliga vårsolen och barmarken som gjorde det, eller om tantens form börjar vara på uppåtgående, men idag var sub 5 min/km inget större problem på en 11 km:s runda. Eller så är förklaringen dessa:


Nya löpardojor! Nike Lunarglide 3. Alltid lika inspirerande att springa med nya skor. Även om man tycker att de befintliga är helt ok så märker man att de faktiskt var rättså utslitna när man får nya på fötterna. En helt annan studs. Dessa kändes till en början lite trängre i framfoten än sina föregångare, men i övrigt satt de jätteskönt på foten. Så måhända var det den extra spänsten som gjorde att dagens löpning kändes bättre än vad den gjort på länge?

Vårsolen bidrog också till toppbetyget på dagens runda; humöret och motivationen får sig en riktig kick en dag som denna. + 11 på dagen så det var nästan så att man hade kunnat köra barbent...

Barmark och öppna vidder på "Herresta-rundan".

I övrigt är tillvaron ganska hektisk med mäklarmöten, besiktningar, jobbsökeri och andra flyttrelaterade saker. Någon som har en tjänst till övers för en ambitiös och plikttrogen jurist i sina bästa år???

/ Lotta1 kommentar:

  1. Tyvärr har vi inget jobb att erbjuda men vi håller tummarna för att det ordnar sig! Åj, åj vad ni har lite snö... en fördel med att inte bo i Lapplands gränstrakter. Här har vi ännu imponerande snödrivor men lite takdropp och bar asfalt har vi fått avnjuta se senaste dagarna. Ha det bäst, kramar! Pia

    SvaraRadera