fredag 27 januari 2012

Att hinna träna

Det är inte alltid lätt att få in träningen i ett ganska späckat veckoschema, där den ska samsas med jobb, familjeliv, massagekurs, storhandling, barnaktiviteter och diverse andra åtaganden. Ja ni som är eller har varit småbarnsföräldrar vet ju allt det där. Passen blir inte jämt fördelade över veckan utan det kan bli träning flera dagar på raken likaväl som det mellan varven även kan bli vila nästan en hel vecka i sträck. I onsdags t.ex. blev det först en löprunda...


...längs Norr Mälarstrand, över Västerbron och längs Söder Mälarstrand...

... innan jag satte mig på tåget hem och gick på ett yogapass. Två timmars träning i onsdags kompenserades med ingen träning igår och sannolikt ingen idag heller. Inför helgen är planen annars att hinna springa drygt 20 km, uppdelat på två pass. Få se om det blir så, livet som småbarnsförälder är alltid ovisst!

1 kommentar:

  1. Visst är det så, inte minst så här års kan kräksjuka eller andra baciller från dagis ställa till det för träningen. Det är bl a därför som jag har som mål att komma ut tre gånger och springa VARJE vecka, det hjälper mig med kontinuiteten och får det då bli tre dagar på raken så so be it!

    SvaraRadera