söndag 18 september 2011

Renovering pågår

Tänkte bjuda på några färska bilder från renoveringsprojektet. Det är lite konstigt det här med att renovera på distans; vi som byggherrar vet minst om hur det ser ut på plats, vi får bara betala fakturorna när de kommer! Nästnästa vecka är det i alla fall dags att avlägga ett besök på plats - ska bli otroligt spännande att få se det "live". Skype i alla ära, men det är ju inte som att få kliva in i stugan på riktigt och känna doften av färskt trä och få sågspån under strumporna!

Blivande badrumEn äkta Högfors"vedaspis"!

Föreställ er trägolv, pärlspont, köksluckor i lantlig stil, lite färg på mur och väggar... Kommer att bli fantastiskt!

En annan lite konstig (och rolig) sak är hur allt görs "på landet". Det är okomplicerat på något sätt, informellt och pragmatiskt. T.ex. så går det alldeles utmärkt (tydligen) att jobba så här:


Mjukisbyxor och "foppa"tofflor! Undrar vad arbetarskyddsmyndigheterna säger om det? :-)

En knapp vecka kvar till Lidingö nu. Idag 15 km i terräng i snabbare fart än planerad Lidingöfart, kändes helt ok. Veckan lär ägnas åt att äta bra, sova bra och ladda mentalt. Och, framför allt, att försöka avvärja alla förkylningsvirus. ALLA är förkylda nu. Snoret rinner på dagis, det hostas och snörvlas på tåget och det "vabbas" på jobbet. Det är "gambling" med startplatsen varje morgon man sätter sig bredvid någon nysande medresenär på tåget. Bara att hålla tummarna för att man orkar stå emot alltså.

Ha en trevlig söndagkväll alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar