söndag 30 augusti 2015

Den så kallade villaavslutningen

Det kan te sig lite märkligt att avsluta något man knappt påbörjat, men faktum är att vi igår avslutade villasäsongen utan att ha övernattat på villan en enda gång denna sommar. Men med en liten som sover ganska dåligt i största allmänhet och har svårt att komma till ro på främmande ställen i synnerhet, så är det lugnast att vara hemma. Lättast. Och när man som vi bor nästan mitt ute i skogen så blir det lite villakänsla kring det hela ändå. Efter middag på Nabben tillbringades villaavslutningen således hemmavid med goda vänner, och efter att lillemannen somnat tryggt i sin välbekanta säng fick vi faktiskt tid för såväl pidrospel som fyrverkerier. Sommaren börjar vara till ända, och det känns helt ok. Det tycker jag varje år. Det är rätt skönt med lite friskare luft, vanliga rutiner och mörkare kvällar. September är en av mina favoritmånader.
Lite träning blev det faktiskt också. Villaavslutningen inleddes i arla morgonstund på gymmet, och något måste jag ha gjort rätt (fel?) för jag har varit grymt "limin" idag. Det var en plåga att tvinga sig iväg på en länk före bastun nu ikväll, men jag gjorde det. Utöver det så har godsaker förtärts i helgen och ljus har tänts...
...pidron har som sagts spelats (ALLTID damerna mot herrarna) och gården har lysts upp av marschaller.
Och de där raketerna verkar ju av någon anledning nästan alltid vara roligast för papporna...
 
Vi tackar sålunda för denna "villasäsong" och ser fram emot nästa. DÅ ska vi övernatta på villan MINST en gång. Det är ett löfte.
 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar