lördag 14 april 2012

Bland snödrivor och byggskrot...

Två veckors ledighet går snabbt när man renoverar... Man tror alltid att man ska hinna mer än man gör och när man är beroende av diverse yrkesgrupper och leveranstider så tenderar renoverandet inte att bli färdigt när man tänkt sig... Till sommaren går i alla fall flyttlasset och då ska vi in i huset, oavsett hur färdigt det är... Det rådande väderläget bidrar inte heller direkt till framsteg i renoveringsprocessen. Jag hade tänkt mig att städa undan byggskrot på tomten men det är inte så lätt när det ser ut ungefär så här:

Mycket annat har vi ändå hunnit med. Blivande skoltjejen har besökt skolan och varit med på lektioner vid några tillfällen ("världens bästa skola" sade hon efteråt - i egenskap av f.d. elev tenderar jag att hålla med!) och så har vi avlagt besök på det likaså mysiga dagiset. Inga bilder på dessa inrättningar men väl på en annan av byns arkitektoniska stoltheter, kyrkan:


Dopkyrka för såväl modern som äldsta dottern och därtill vigselinrättning för modern och fadern!

Springandet då? Tack och lov så blev det en "länk" igår så jag slapp idag - motivationen är på noll i detta väder (snö/snöblandat regn och någon enstaka plusgrad). Gårdagskvällen bjöd dock på fin löpning; frisk och härlig luft, torra vägar och en eldröd sol som gick ner vid horisonten bakom "Hässjefladan". Rutten blev Nabben tur och retur, kring 8 km. Hoppas på att motivationen för ett något längre pass infinner sig till morgondagen.

God afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar